„Игре без граница“

У петак, 25. маја 2018. године, у нашој школи одржане су традиционално  „Игре без граница“. Ове игре  окупиле су децу од предшколског узраста до ученика осмог разреда, родитеље који су изразили жељу да учествују и колектив школе. Учесници су се такмичили у спортским активностима: бацање лопте на кош, пенали, надвлачење конопца, трка са кашиком и јајетом, лимбо денс, трчање у врећи, одбојка и штафета.

Овом приликом похваљујемо све учеснике, а посебно се захваљујемо родитељима који су  учествовали у „Играма без граница“ као и оним родитељима који су издвојили време да пропрате ову нашу манифестацију.

 

2 thoughts on “„Игре без граница“”

  1. I am also writing to let you be aware of of the wonderful experience my child gained viewing your webblog. She figured out so many things, not to mention what it is like to possess an ideal coaching heart to get many others really easily learn several multifaceted subject matter. You really exceeded our own desires. Many thanks for supplying the great, dependable, edifying as well as unique thoughts on that topic to Kate.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *