Млади чувају природу

Инспирисани манифестацијом „Пролеће“, ученици су у сарадњи са наставницима и родитељима приредили културни и уметнички програм, реализован 02.06.2017. године.

На платоу испред школе је постављена изложба радова начињених од материјала који више нису за употребу (картон, папир, пластична амбалажа, лименке, делова гардеробе). Одржан је и пригодан програм. Родитељу су подржали своју децу, а наше ученике, несебично дарујући аплаузе за сваку песму, глуму или игру.

Посебне аплаузе је прикупио дефиле младих манекена, који су промовисали рециклирану гардеробу, као и додоле које су плесом призивале кишу.  Прикупљена је и одређена количина картона и хартије.

1 thought on “Млади чувају природу”

  1. I’m also writing to make you know what a incredible encounter my wife’s princess gained reading through the blog. She picked up a lot of details, with the inclusion of how it is like to possess a wonderful helping style to let many people without hassle thoroughly grasp several hard to do subject areas. You really surpassed people’s expectations. Many thanks for providing those valuable, dependable, educational not to mention cool tips about this topic to Jane.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *