Обавештење о начину заказивања уписа у први разред преко портала е-Управа

Поштовани родитељи деце предшколског узраста која се у школској 2022/2023. години уписују у први разред,

Обавештавамо вас да ће од понедељка 21.03.2022.године бити омогућено да преко портала е-Управа https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/ електронски закажете упис детета у први разред Основне школе „Браћа Рибар“, Доња Борина.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је подршку родитељима у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина могу се поставити на контакт телефон: 0117350557.

Упис ученика у први разред основне школе у ОШ „Браћа Рибар“, у складу са заказаним терминима, обављаће се у периоду од 04. до 29. априла 2022. године. Истог дана када је заказан упис, психолог ће извршити тестирање ученика.

Родитељи ПРИЛИКОМ уписа детета у школу не доносе ниједан документ у папирном облику — подаци из матичних књига рођених, евиденције пребивалишта, здравственог информационог система се прибављају по службеној дужности, електронски путем, као и податак о похађању припремног предшколског програма, посредством ЈОБ-а. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара или у војној здравственој установи, биће потребно да  родитељ донесе у школу потврду о томе.

Пожељно је да закажете термине за упис који су након термина који вам је заказан за систематски преглед у Дому здравља. Уколико из било ког разлога нисте у могућности да сами закажете термин, јавите се у школу на број 015/7796-048,  062/888-1834 или мејлом на verapascan@gmail.com . Стручни сарадник ће службеним налогом, у договору с Вама,  заказати термин уписа.

Срдачан поздрав и добро дошли у ОШ „Браћа Рибар“, Доња Борина.

Стручни сарадник, психолог Вера Пашћан

2 thoughts on “Обавештење о начину заказивања уписа у први разред преко портала е-Управа”

  1. Thank you for all of your effort on this site. My mom takes pleasure in doing investigations and it’s really easy to understand why. Most of us learn all about the compelling method you present useful things on your blog and in addition recommend participation from others about this situation while my princess is actually becoming educated a lot. Take pleasure in the rest of the new year. You have been carrying out a first class job.

  2. I and my friends were found to be reviewing the excellent techniques from your site then at once I had an awful feeling I never thanked the web site owner for those strategies. The people were for this reason excited to read through all of them and have sincerely been taking advantage of them. Appreciate your simply being well kind and for picking certain superior themes millions of individuals are really desirous to be informed on. My personal sincere regret for not saying thanks to you earlier.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *