Општинско такмичења у лову рибе удицом на пловак у конкуренцији ученика основних школа

Дана 30.09.2023. године је у Малом Зворнику, на реци Дрини, одржано општинско такмичење у лову рибе удицом на пловак. Укупно се такмичило педесеторо деце из Брасине, Доње Борине, Радаља, Малог Зворника и Велике Реке. Целокупно такмичење је протекло у правом спортском риболову, са доста улова, сарадничких односа и дружења.

Такмичење је трајало два сата, после чега се приступило мерењу улова, за које су били задужени чланови КСР „Дринско језеро“, као и за целокупну регуларност такмичења.

У конкуренцији девојчица, прво место је заузела екипа из Малог Зворника. Друго место је заузела екипа Велика Река, а треће екипа из Брасине.

У конкуренцији дечака, екипа из Радаља је заузела прво место, екипа из Малог Зворника је заузела друго место, а екипа из Брасине, трећа.

Традиционално, ученике – такмичаре су пратили чланови породице, тако да је опет на најбољи начин приказана сарадња школе, ученика  и породице.

За све такмичаре је обезбеђен доручак, за победнике медаље и пехари, а није изостала ни донација – сокићи хотел „Ројал“, Мали Зворник и школски прибор књижара „Фишер“.