Такмичарски дух младих предузетника и иноватора

На пројекту “Такмичарски дух младих предузетника и иноватора” у организацији Савеза проналазача Србије, одржаног 29.03.2019. године ученицe наше школе освојиле су друго место. Нашу школу представљале су ученице 8. разреда: Јелена Секулић, Марија Којић, Валентина Деспотовић, Јелена Чолаковић и Анастасија Ненадовић. Такмичење је одржано у Вуковом Дому културе у Лозници, а подразумевало је такмичење младих за израду БИЗНИС ПЛАНОВА. 

Наше ученице представиле су свој рад ,,Центар за смештај и дневни боравак деце са посебним потребама”, биле свом снагом за хуманост, јер би помагали деци, којима је та помоћ неопходна, а често изостаје. ,,Не можемо да се помиримо са тим да наши вршњаци остају на маргинама друштва, јер су различити и другачији“, објашњавају учеснице. ,,Главни циљ би био да подржимо породице са децом која су са посебним потребама, да унапредимо њихов положај, да им омогућимо да имају срећно и лепо детињство.“

Хуманошћу као и  одличном презентацијом екипа је привукла пажњу стручне комисије и присутних посматрача. Конкуренцију су чинили ученици основних и средњих школа (осми разред и прва година) из града Лознице и општина Малог Зворника, Љубовије, Крупња, Богатића, Коцељеве и Владимираца (35 школа).

2 thoughts on “Такмичарски дух младих предузетника и иноватора”

  1. I must express my affection for your kind-heartedness giving support to individuals that absolutely need guidance on in this situation. Your real dedication to getting the message around was definitely useful and has regularly encouraged people just like me to achieve their desired goals. Your entire warm and helpful help entails so much a person like me and further more to my peers. Thank you; from each one of us.

  2. I wanted to post you a little bit of observation in order to say thanks a lot once again over the nice tactics you have contributed at this time. This is particularly generous with people like you to offer easily precisely what most of us might have advertised as an ebook in order to make some money on their own, certainly now that you could have done it if you ever desired. The good tips likewise acted to be a fantastic way to understand that other people online have similar zeal just as my personal own to know the truth a little more when it comes to this problem. Certainly there are lots of more fun opportunities in the future for people who looked over your blog post.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *