Тематски дан – дружење са родитељима „Креативна радионица“

Трећи  тематски дан, предвиђен за школску 2017/2018.годину, реализован је у два дана. У среду 07. марта 2018. године, реализована је радионица на којој су ученици од првог до четвртог разреда, уз свесрдну помоћ родитеља и учитеља, израдили честитке и наруквице за мајке.

Наставак дружења ученика, родитеља и наставника је уприличен 08. марта 2018.године уз посластице које су донели родитељи. Мирисне кифлице и укусни колачи су допринели да атмосфера буде опуштена, а договор око следећег дружења је  успешно постигнут. Дружењу уз посластице су се придружили и ученици од петог до осмог разреда, а по осмесима се дало закључити да су заиста и уживали.

1 thought on “Тематски дан – дружење са родитељима „Креативна радионица“”

  1. Thanks for all your valuable efforts on this web page. Betty loves carrying out investigation and it’s really obvious why. We all notice all relating to the compelling form you make valuable guidance via the web blog and therefore foster response from the others on this issue plus our simple princess is in fact learning a whole lot. Have fun with the rest of the year. You are doing a powerful job.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *