Обележена Дечја недеља у ОШ “Браћа Рибар”

У матичној школи Основне школе „Браћа Рибар“ у Доњој Борини Дечја недеља је обележена на следећи начин:

Дечја недеља – „Игре без граница“ – спортске активности

Дана 02.10.2017. године, ученици од првог до четвртог разреда су у пратњи учитеља реализовали спортски дан. Мешовите групе су се надметале у различитим штафетним играма. Циљ ових активности је игра уз поштовање правила, неговање такмичарског духа код ученика, као и фер-плеј игру и навијање.

 

 

 

Дечја недеља – „Маскембал“ – 03.10.2017. година

Окупани сунчевим зрацима и у пратњи великог броја родитеља, учитељи, васпитачи, предшколци и ученици под маскама су прошетали селом. Шарену, занимљиву поворку су пропратили и мештани изласком на улицу. Црквено двориште је послужило као идеално место за дефиле маскираних манекена и фотографисање.

 

 

 

 

 

 

 

Дечја недеља – „Креда пише срцем“ – шарање кошаркашког игралишта – 

04.10.2017. година

Креде у боји су сивило бетона претвориле у шарену свеску. Кошаркашко игралишите је добило слике, настале вредним рукама предшколаца и ученика од првог до четвртог разреда.

Њихова уметничка дела су допунили и ученици петог разреда.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дечја недеља – „Градимо мостове међу генерацијама“ – културно-уметнички програм у част ђака првака – 05.10.2017. година

Традиционално, актив учитеља, наставник енглеског језика и ученици у Дечијој недељи припреме добродошлицу најмлађим ђацима. Уз песму, игру, рецитације и драмска извођења, ученици првог разреда свечано улазе улазе у ђачки свет. Подршку ученицима су пружили и родитељи својим аплаузима подршке и задовољства.

 

 

 

Дечја недеља – „Градимо мостове међу генерацијама“ – изложба – 30.09.2017. година

У холу школе, ученици од 5-8. разреда су са својим предметним наставницима, поставили  изложбу. Актив учитеља и ученици су изложбу поставили у ходнику, на спрату школе. Тема им је била дружење са одраслима, као и помоћ старијим особама.

1 thought on “Обележена Дечја недеља у ОШ “Браћа Рибар””

  1. I precisely had to appreciate you yet again. I’m not certain the things that I would have taken care of without the entire smart ideas provided by you on that question. Entirely was a real scary setting in my circumstances, nevertheless looking at a new professional manner you treated it forced me to cry with gladness. Now i’m thankful for the information and as well , sincerely hope you really know what a powerful job you are getting into training the mediocre ones through the use of your blog. I am certain you’ve never encountered all of us.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *