Дечја недеља у ОШ „Браћа Рибар“: План толеранције и љубави од 7. до 11. октобра

Основна школа „Браћа Рибар“ из Доње Борине најављује обележавање Дечје недеље под слоганом „Ја сам дете имам план: толеранција и љубав за сваки дан“. Програм активности, који ће се одржати од 7. до 11. октобра 2024. године, осмишљен је у сарадњи Стручног већа разредне наставе, Тима за културне активности и Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања.

Циљ Дечје недеље је промоција толеранције и љубави кроз различите активности које ће се организовати за ученике школе.

Програм Дечје недеље:

  • 04.10.2024. петак: Изложба у холу школе „Ја сам дете имам план: толеранција и љубав за сваки дан.“
  • 07.10.2024. понедељак: Спортски дан „У здравом телу, здрав дух“ на травнатом игралишту или школском дворишту током четвртог и петог часа.
  • 08.10.2024. уторак: Маскенбал „Јесење креације“ – Шетња до воденице за ученике матичне школе и активност у школском дворишту за ИО Брасина током четвртог и петог часа.
  • 09.10.2024. среда: Позоришна представа у Дому културе „17. септембар“ у Малом Зворнику.
  • 10.10.2024. четвртак: Излет „Јесен нас зове“ – Шетња до Гаја за ученике матичне школе и до Речана за ученике ИО Брасина, током трећег, четвртог и петог часа.
  • 11.10.2024. петак: Приредба у част ђака првака под називом „Ја сам дете имам план: толеранција и љубав за сваки дан“, током четвртог и петог часа. Проба и приредба почињу у 11:30.

Организатори напомињу да су могуће корекције програма у зависности од временских прилика.

Очекујемо да Дечја недеља буде испуњена радошћу, дружењем и вредним поукама за све ученике!