„Ја сам дете имам план: Tолеранција и љубав сваки дан“ од 7. до 11. октобра 2024. године ИО Брасина

Ученици су, заједно са учитељима ову недељу обележили низом занимљивих активности. Радо су учествовали у свим активностима, а у већини и њихови родитељи.

Ученици ИО Брасина су Дечју недељу обележили, као и ученици матичне школе,  следећим активностима:

  • Петак, 04.10.2024. – Изложба у холу школе „Ја сам дете имам план: толеранција и љубав сваки дан“
  • Понедељак, 07.10.2024. – спортски дан „У здравом телу, здрав дух“ – Ученици су се у школском дворишту такмичили у штафетним и елементарним играма, али и у групним спортовима. Сарадња ученика је била на високом нивоу, поштовали су правила игре, били толерантни и пуни љубави. Уживали су у свим активностима негујући такмичарски дух и фер плеј игру и навијање.
  • Уторак, 08.10.2024. – Маскенбал „Јесење креације“ –За време 4. и 5. часа, ученици и  учитељи су, као и многобројни родитељ, релизовали омиљену дечју активност – маскенбал. Богаство боја, шара, креација, показало је маштовитост деце и њихових родитеља.
  • Среда, 09.10.2024. – У Дому културе у Малом Зворнику, ученицима је организована  позоришној представи „Ко се боји вука још“. Након представе, ученици 1. разреда су посетили библиотеку „17. септембар и том приликом добили чланске карте. Наша школа је обезбедила превоз за ученике, а Дом културе представу и симболичне поклончиће за сваког ученика.
  • Четвртак, 10.10.2024. – излет „Јесен нас зове“ –Леп, сунчан дан, јесење боје биљака и весела атмосфера је допринела уживању у излету.
  • Петак, 11.10.2024. – приредба у част ђака првака – Традиционално, један дан Дечје недеље посвећен је нашим најмлађим ђацима, ђацима првацима. Учитељи и ученици су са уживањем припремали програм, који је реализован под слоганом „Ја сам дете имам план: толеранција и љубав сваки дан“. Смењивале су се рецитације, песме и драмски текстови, а у свему су уживали и многобројни родитељи који су аплаузима подржавали младе извођаче.