Дечија  недеља – „Дете је дете, да га волите и разумете“

Дечија недеља се у нашој школи, сада већ традиционално реализује низом активности, које пружају велико задовољство како учитељима, тако и ученицима. Поставком изложбе у холовима обе школе, почеле су активности дружења, игре, толеранције, креативности и боравка у природи уз поштовање свих предвиђених епидемиолошких мера. Спортске активности „Деци игре треба“, реализоване су на травнатом спортском терену и протекле су у фер-плеј игри и навијању. Заједничко шарање кредама у боји „Деца воле…“, показало је колико наши ученици воле природу и игру. У сарадњи са библиотеком „17.септембар“ 19 ученика првог разреда је посетило ову установу. Дружење са радницима библиотеке уз мноштво књига, оставило је упечатљив утисак на наше најмлађе ђаке. Њихове позитивне утиске са ове посете није могла да поквари ни киша ни прохладно време, тако да су обећали да ће веома брзо искористити добијене чланске карте.

Традиционално најдража активност већине наших ученика је маскенбал, чија је овогодишња тема „У свету бајки“, показала који су им омиљени ликови из бајки, али и цртани ликови.

Под слоганом Дечије недеље „Дете је дете, да га волите и разумете“, релизована је приредба у част ђака првака у учионици на отвореном. Уз поштовање препоручених епидемиолошких мера, ученици су глумом,  рецитацијом и песмом пожелели добродошлицу најмлађим ученицима наше школе. Родитељи су аплаузима наградили уметничка извођења ученика. Сваки ученик првог разреда је добио пригодну добродошлицу и беџ ђака првака.

У већини активности су учествовале претшколске групе вртића „Црвенкапа“, са својим васпитачима. Пуну подршку у осмишљавању и реализацији активности учитељима су пружили и Комисија за културне активности и Тим за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања.

1 thought on “Дечија  недеља – „Дете је дете, да га волите и разумете“”

  1. I must show my thanks to you for rescuing me from such a crisis. Just after looking out through the world-wide-web and coming across tricks that were not beneficial, I figured my life was well over. Being alive minus the strategies to the issues you have fixed by way of your entire article content is a crucial case, and ones that might have negatively damaged my career if I had not encountered your blog post. Your personal competence and kindness in touching every aspect was very useful. I’m not sure what I would have done if I had not come upon such a solution like this. It’s possible to at this moment look ahead to my future. Thanks for your time very much for this reliable and results-oriented help. I will not be reluctant to endorse your web site to any individual who ought to have counselling about this subject matter.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *