Јесењи излет

Шароликост реализованих октобарских активности предвиђених Годишњим планом рада, допуњена је реализацијом јесењег излета ученика и њихових учитеља. Ученици матичне школе су заједно прошетали сеоским путем и оближњим шумарком погодним за шетњу веће групе деце. После лагане шетње, уживања у грицкалицама које су понели, дечаци су наливади  одиграли фудбалску утакмицу, а група ученика је уживала у игри „ластиша“.

У повратку је уприличено и дружење са нашим најмлађим другарима предшколцима и члановима играонице. Црквено двориште је одзвањало од веселе дечије граје.  Мешовите групе су одмеравале снаге у штафетним играма, а колико су деца уживала можете видети из приложених фотографија. 

1 thought on “Јесењи излет”

  1. I must express my passion for your generosity in support of persons who really want help on this question. Your personal commitment to getting the solution all through came to be exceedingly beneficial and have surely empowered somebody like me to achieve their pursuits. The interesting publication denotes this much a person like me and substantially more to my fellow workers. Best wishes; from everyone of us.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *