Пројекат Четири годишња доба, манифестација „Зима“

Традиционално, већ дуги низ година у нашој школи се реализује манифестација везана за једно годишње доба. Ове школске године тема је била зима и пропраћена је низом активностима.

Ученици су припремили изложбу коју су поставили у ходнику на спрату школе. На активностима обогаћеног једносменског рада припремали су украсе за јелку, Божићне и Новогодишње честитке, мирисне украсне свеће у сарадњи са наставником Анђелком Тешмановићем. Посебно су уживали док су китили јелку и постављали Божићну изложбу.

Целокупан рад крунисан је 27. децембра 2019.године, пригодним културно уметничким програмом, ученика од првог до четвртог разреда. Родитељи су погледали изложене радове, а потом уживали у приредби која је као и изложба имала три целине: зима, Нова година и Божић. Ученици су припремили шаролик програм: рецитовали су, глумили, певали и играли. У припреми програма ученицима и учитељима су се придружили и наставници Милена Суботић и вероучитељ Јанко Јанковић, тако да су ученици певали и песме на енглеском језику, а серијал о Божићу надоградили су прелепом песмом „Божић, Божић благи дан“. Родитељи су посебним аплаузом наградили наше мале репере и песму „Пакетићи“.

Рецитације и драмски текстови су били прилика и да се пошаљу лепе поруке пријатељства, да се шири љубав и ненасилна комуникација. Труд и рад су награђивани громогласиним аплаузима родитеља, као и њиховим осмесима док су гледали и слушали наше ученике.

Радове које су припремали на обогаћеном једносменском раду ученици су продавали у продајној изложби,  а приређена је и новогодишња лутрија, чиме наше ученике уводимо у предузетништво.

Затворено за коментаре.