Доња Борина

Наставник физичког и здравственог васпитања и учитељи су у сарадњи са одељењским старешинама и чланови Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања, осмислили  и реализовали са ученицима пролећну седмицу спорта.

Као увод у спортске активности у четвртак 12. маја реализован је крос РТСа, а похвалнице за прво и друго место, најбржим ученицима додељене су у уторак 17.05.2022.године.

У уторак 17.05.2022.годин, ученици од првог до четвртог разреда су се такмичили у тимским спортовима, дечаци фудбал, а девојчице „Између две ватре“.

Среда 18.05.2022. година – Штафетне и елементарне игре – такмичење мешовитих група у осмишљеним играма. Сем у игри, ученици су уживали и  у осмишљавању и постављању полигона препрека.

Четвртак 19.05.2022. година – Ученици, али и учитељи највише су уживали у четвртак 19.05.2022. године, јер је реализовано дружење вршњака матичне школе и ИО Брасина у Брасини. Пешачили смо до Брасине, заједнички учили и представили се кроз активност  „Покажи шта знаш“ и спортско дружење.  За повратак ученика, организован је превоз аутобусом.

У четвртак и петак реализована су спортска такмичење ученика од петог до осмог разреда у фудбалу и одбојци.

У петак 20.05.2022.година, на занимљив и креативан начин ученици су представили спортове или спортисте: „Мој омиљени спорт“ и „Мој најдражи спортиста“.

Субота 21.05.2022.година – „У здравом телу здрав дух“, пролећни излет – пешачење и спортске активности у школском окружењу.

Наставник физичког и здравственог васпитања и актив учитеља

Галерија:

Корисни линкови:

Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Школска управа Ваљево

Завод за унапређивање образовања и васпитања

 РТС :: Моја школа - RTS

Библиотека "17. септембар" Мали Зворник

Портал еУправа Републике Србије

Општина Мали Зворник

Добродошли на стране Пријатеља деце Србије

Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања

UNICEF Srbija