Такмичарски дух младих предузетника и иноватора

На пројекту “Такмичарски дух младих предузетника и иноватора” у организацији Савеза проналазача Србије, одржаног 29.03.2019. године ученицe наше школе освојиле су друго место. Нашу школу представљале су ученице 8. разреда: Јелена Секулић, Марија Којић, Валентина Деспотовић, Јелена Чолаковић и Анастасија Ненадовић. Такмичење је одржано у Вуковом Дому културе у Лозници, а подразумевало је такмичење младих за израду БИЗНИС ПЛАНОВА. 

Наше ученице представиле су свој рад ,,Центар за смештај и дневни боравак деце са посебним потребама”, биле свом снагом за хуманост, јер би помагали деци, којима је та помоћ неопходна, а често изостаје. ,,Не можемо да се помиримо са тим да наши вршњаци остају на маргинама друштва, јер су различити и другачији“, објашњавају учеснице. ,,Главни циљ би био да подржимо породице са децом која су са посебним потребама, да унапредимо њихов положај, да им омогућимо да имају срећно и лепо детињство.“

Хуманошћу као и  одличном презентацијом екипа је привукла пажњу стручне комисије и присутних посматрача. Конкуренцију су чинили ученици основних и средњих школа (осми разред и прва година) из града Лознице и општина Малог Зворника, Љубовије, Крупња, Богатића, Коцељеве и Владимираца (35 школа).

Затворено за коментаре.